Google+

Embarrassing moments

1

August 8, 2012 by easy 'n cosy

Εναλλακτικός τίτλος: Σύντομες ιστορίες αποτυχημένου σεξ και άλλων αμαρτημάτων.

Όλοι έχουνε ζήσει ιστορίες ντροπιαστικές που φοβούνται να περιγράψουν. Ιστορίες που ένας τρίτος παρατηρητής ίσως να γελούσε μέχρι δακρύων, ίσως πάλι να έλεγε “σα δε ντρέπονται” κουνώντας υποτιμητικά το κεφάλι. Τέτοιες ιστορίες θα σας διηγηθώ σήμερα, που άκουσα, ή είδα να συμβαίνουν. Οπότε αν κάποιος προσβάλλεται ή σοκάρεται ας προσπεράσει.

Ιστορία πρώτη. Εκείνος, ωραίος αθλητής όχι και τόσο δημοφιλούς ομαδικού αθλήματος με αρκετά χαμηλό δείκτη αυτοεκτίμησης (όπου αυτοεκτίμηση βλέπε νοημοσύνη που επιτρέπει την αναγνώριση θετικών συναισθημάτων άλλων προς εσένα). Κοινώς, μπουνταλάς (με τρία λάμδα όπως το λένε στη βόρεια Ελλάδα). Εκείνη, φανατική οπαδός του, ερχόταν και τον παρακολουθούσε ανελλιπώς σε όλους τους αγώνες, με πάθος χειροκροτήματα, αγωνία… Τον περίμενε μετά τους αγώνες να φύγουνε μαζί. Γνωστή ντίβα, καρδιοκατακτήτρια που ο αριθμός που την ορέγονταν ήταν σίγουρα τριψήφιος, μεγάλο κομμάτι αυτού και ουκ ολίγοι συμπαίκτες του. Εκείνος εθελοτυφλούσε “μα μπορεί να έχει όποιον θέλει”, μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησε να εμφανίζεται μπροστά του. Έτσι αυτός έμαθε ότι τα είχε φτιάξει (sic!) με τον σωσία του. Έναν συνομήλικό του, γνωστό για τον πλούσιο πατέρα του και τις σπατάλες του σε ακριβά αμάξια και φτηνή διασκέδαση.

Ιστορία δεύτερη. Πρώτος εξ’αποστάσεως μετεφηβικός έρωτας. Εκεί κοντά στα 18 εκείνος. Στο δεύτερο έτος εκείνη. Εκείνος σε μικρή πόλη της Μακεδονίας. Εκείνη με καταγωγή από κυκλαδίτικο νησί, φοιτήτρια στην Αθήνα. Αφού έζησαν το παραμύθι που προσφέρει αυτή η ασφαλής απόσταση (για τους νεότερους, τα social media φάνταζαν τότε όπως φαντάζει σήμερα εκείνο το αναβράζον χαπάκι που λιώνει στο νερό και θεραπεύει τον καρκίνο). Έτσι, κυριαρχούσαν οι ερωτικές επιστολές, οι με τις ώρες συνομιλίες στα σταθερά τηλέφωνα καθώς και mixtapes  με τραγούδια “αφιερωμένα εξαιρετικά”. Συναντήθηκαν με τα πολλά στην Αθήνα όπου εκείνη είχε κανονίσει ρομαντική βραδιά πάνω στον βράχο της Ακρόπολης και ύστερα ακόμα πιο ρομαντικό δείπνο (τόσο που δείπνο στο Μον Παρνάς με θέα τον Άιφελ να μοιάζει με βρώμικο της Μαβίλη) το οποίο όμως για καλή του τύχη δεν έφαγε ποτέ. Καθώς στις φωτογραφίες που εσωκλείονταν στις επιστολές γεμάτες ρομάντζο και νεανικά πάθη, ήτο κατά 15 κιλά τουλάχιστον πιο αδύνατη. Σε βαθμό που πίστεψε πως η ανάβαση στον ιερό βράχο ήταν στα πλαίσια του προγράμματος αδυνατίσματος που είχε ξεκινήσει. Σήμερα μετά από χρόνια πολλά, εκείνη ζει happily ever after, με σύζυγο σταθερή δουλειά, δυο παιδιά, σπίτια, αυτοκίνητα… και αυτός, ακόμα σπουδάζει.

Ιστορία τρίτη. Συνάντηση δύο ελλήνων στο εξωτερικό. Εκείνος, ελεύθερος κι ωραίος. Εκείνη, τριαντάρα νεοδημοκράτισσα. Συναντήθηκαν σε κοινή παρέα ελλήνων του εξωτερικού για ποτά. Την άλλη μέρα καφές υποτίθεται με την ίδια παρέα. Στους φίλους εκείνου δεν βόλευε, οι φίλοι εκείνης δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ. Έμειναν οι δυο τους να βολτάρουν αδιάφορα. Εκείνος μιλούσε ενθουσιασμένος για την επιστήμη του. Εκείνη για την γνωριμία της με τον Αλογοσκούφη. Με τα πολλά, (ποτά κυρίως) κατέληξαν να κάνουν σεξ στο σπίτι της. Εκείνος, πιστεύοντας πως έτσι γαμιέται η δεξιά, κι εκείνη πιστεύοντας ότι θα παντρευτούν και θα κάνουν πολλά πολλά παιδιά. Όταν το κατάλαβε, το μποξεράκι στον ώμο, και ο Κεντέρης (την εποχή μάλιστα που μεσουρανούσε) έμοιαζε δίπλα του με γιωτά φαντάρο καθισμένο οκλαδόν. Ακολούθησαν απειλητικά τηλεφωνήματα, κλάματα, θυμοί, οδυρμοί, μέχρι που βγήκε πρωθυπουργός ο μπούλης και ησυχάσαμε όλοι.

Ιστορία τέταρτη. Απαγορευμένο τριήμερο σε απαγορευμένο εξοχικό κάπου στη βόρεια Ελλάδα μέσα στις ερημιές, από εκείνες που “ο δρόμος με τις λεύκες” φαντάζει πιο αστείος απ’τον Mr Bean. Εκείνη, ψαρωμένη να περιμένει καρτερικά να της γίνει η επίθεση με το μαχαίρι. Εκείνος, να τον έχει πιάσει φιλοσοφικός οίστρος μιλώντας για φεγγάρια, αστέρια και ποίηση με όση χάρη θα έκανε ο Σβαρτζενέικερ μπαλέτο (ε, πρόσθεσε και λίγη απ’την ευλυγισία του Πάγκαλου και την έχεις την εικόνα). Η ιστορία εκτυλίχθηκε και τελείωσε όπως κάθε θρίλερ που σέβεται τον εαυτό του. Πρώτος πέθανε ο μαύρος, στο τέλος η συνομωσία αποκαλύφθηκε και η ελεύθερη πλέον κοπέλα επέστρεψε στην κανονική της ζωή. (Μαύρος δεν υπήρχε, είναι για τις ανάγκες της ιστορίας).

Ιστορία πέμπτη. Ζευγάρι από κείνα που λες “δεν υπάρχει”. Σα να ζευγαρώνει ελέφαντας με ζέβρα. Ρινόκερος με αντιλόπη. Ο Θάνος Πλεύρης με την Καϊλή. Πρώτη μέρα σχέσης: δουλειά, σπίτι, σεξ, ύπνος. Δεύτερη μέρα σχέσης: δουλειά, σπίτι, σεξ, ύπνος. Τρίτη μέρα σχέσης: δουλειά, σπίτι, σεξ, σπασμένο κρεβάτι, ύπνος. Τέταρτη μέρα σχέσης: δουλειά, σπίτι, σεξ στο σπασμένο κρεβάτι (κοινώς, στο στρώμα που βρίσκεται στο πάτωμα), ύπνος. Πέμπτη μέρα σχέσης: πάρτυ γενεθλίων της. Καλεσμένοι, δημοσιογράφοι, φίλοι, celebrities, κολλητοί, παλιοί συμμαθητές, κοντά 40 άτομα και απαραίτητο θέμα συζήτησης, ο νέος γκόμενος και το σπασμένο κρεβάτι που φιλοξενεί τα πανωφόρια των καλεσμένων. Εκείνος, χαζοπερήφανος θα διηγείται την ιστορία στα εγγόνια του. Εκείνη, ευτυχισμένη ακόμα μαζί του κοιμάται στο σπασμένο κρεβάτι.

Ιστορία έκτη. Πάρτυ πρωτοχρονιάτικο σε ευρωπαϊκή πόλη γνωστή για τις ελευθεριακές της απόψεις για το σεξ και τις ωμές απολαύσεις. Εκείνος, γνωστός γόης. Εκείνη, μια λέξη μόνο μπορεί να την περιγράψει (μετά συγχωρήσεως) καύλα. Μετά από αρκετό αλκοόλ, τυχαία συναντιούνται σε διάδρομο του κλαμπ. Εκείνος έλληνας. Εκείνη, βορειοευρωπαία σίγουρα. Συνεννόηση στα αγγλικά. Γρήγορα στον χώρο της για αχαλίνωτο σεξ. Πρώτη φορά σεξ με ξένη και κρυφογελούσε κάθε φορά που έλεγε “what I’m doing to you?” και “is it hard enough for you baby?” και αυτή να απαντάει με τη διεθνή γλώσσα των απανταχού μουγκρητών που θα καταλάβαινε μέχρι και η γιαγιά στο χωριό ότι της άρεσε. Τελειώνουν. Αυτός περήφανος ρωτάει “did you like it?” κι εκείνη αποκρίνεται σε άπταιστα ελληνικά “Ναι κούκλε, καλός ήσουν. Πάμε να συνεχίσουμε τα ποτά μας τώρα”.

 

 
Οι παραπάνω ιστορίες προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

 

One thought on “Embarrassing moments

  1. Νέστορας says:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Πες το και στους φίλους σου!

Facebook Twitter More...

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 509 other followers

Αρχείο

Creative Commons

Άδεια Creative Commons
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under Creative Commons .
%d bloggers like this: