Google+

Μασάλια

Leave a comment

February 28, 2013 by easy 'n cosy

Τα ισόβια για υπεξαίρεση είναι πολλά. Αλλά νομικά δεν ξέρω. Και δεν θέλω να γίνω σαν τους δημοσιογράφους που ανακάλυψαν την Μακροοικονομία και το παίζουν Μάλθους στη θέση του Κέυνς τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Ησυχία. Αυτό θέλω. Ιδιαίτερα στις δικαστικές αποφάσεις. Όσο λιγότεροι τηλεοπτικοί φακοί (sic!), τόσο καλύτερα θα κάνουν οι δικαστές τη δουλειά τους. Από τα ΜΜΕ θέλω καταγραφή των γεγονότων, όχι ανάλυση. Πάνε πολλά χρόνια που αυτό άλλαξε βέβαια. Όπως πάνε και χρόνια από εκείνο το μυθικό σύνθημα “Με Βασίλη, Παναγιώτη, με την πρώτη με την πρώτη”.

isov2

Στη Χαλκιδική έχουμε άλλα κόλπα πάλι. Απ’τη μια το Mega προασπίζει απροκάλυπτα τα συμφέροντα του αφεντικού και απ’την άλλη αν αντί για Χαλκιδικιώτες είχαμε για παράδειγμα Κοζανίτες (με ανεργία στο 40%) κάτι μου λέει ότι τα οικολογικά τους αισθήματα θα κάμπτονταν πιο εύκολα.

Ιταλικές εκλογές. Πέπε Γκρίλο έκπληξη. Μην πέφτουμε από τα σύννεφα. Τον δικό μας κωμικό τον έχουμε ήδη ψηφίσει. Πάνος Καμμένος λέγεται. Με show μέσα στη Βουλή και μπλουζάκια ‘Greece is not for sale’. Με σημαία του τον καταγγελτικό λόγο του Λαζόπουλου και σωστό πρόμο μέσω social media και να’μαστε. Στο θέμα αυτό είμαστε ένα βήμα μπροστά από τους Ιταλούς.

dating-fails-its-like-youre-a-completely-different-profile

Κι όσοι κρίνουν τους Ιταλούς που έδωσαν τέτοιο ποσοστό στον Μπερλουσκόνι, θυμίζω πως κοντύτερη μνήμη από μας δεν ξέρω ποιος μπορεί να έχει. Εδώ έχουμε ήρωες όλους τους πρώην πρωθυπουργούς ανεξαιρέτως, λες και ζούμε σε κανένα παράδεισο. Από Εθνάρχη σε Αντρέα και από Μητσοτάκη σε Σημίτη. Ο Καραμανλής ο νεώτερος ήδη δοξάζεται από κάποιους και να μου το θυμηθείτε θα τον ψάχνουν για να ξαναβγεί μπροστά. Το ίδιο και για τον Παπανδρέου, λίγο πιο μετά βέβαια. Τότε που η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

Έλληνες το γένος θέλει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ να είναι οι υποψήφιοι των στρατιωτικών σχολών. Όπως και διάφοροι βουλευτές της ΝΔ που θέλησαν να το περάσουν με τροπολογία. Πέραν του παράνομου του θέματος (που ακόμα και σε τροπολογία να περάσει είμαι σίγουρος πως θα εκπέσει από τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια ως διάκριση), πλάκα θα είχε αυτή η ιδιοφυία που έχουμε για αρχηγό του στρατού να έβαζε την ίδια προϋπόθεση της Ελληνικότητας του γένους και για τους φαντάρους. Να δεις τότε πόσοι θα δήλωναν Έλληνες το γένος.

url

Αλλά γι’αυτό φροντίζουν οι Χρυσαυγίτες με τα κατηχητικά τους στα σχολεία. (Αν και μάλλον πιο χρήσιμα θα ήταν μαθήματα νέων Ελληνικών στους βουλευτές τους). Μην πέφτεις απ’τα σύννεφα σύντροφε. Η μάνα σου είναι, η θεία σου και ο φίλος σου απ’το σχολείο που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Δεν κατέβηκαν εξωγήινοι ούτε νεφελίμ ψηφοφόροι. Οπότε ψάξε να βρεις τριγύρω σου τι φταίει και προσπάθησε να το φτιάξεις.

tumblr_m55fulfuRq1r93dsio1_500

Και μέσα σ’όλα αυτά, συνέδριο ΠΑΣΟΚ και συνέδριο νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Να θυμίσω ότι το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιουνίου στις ηλικίες 18-34 υπολογίζεται ότι πήρε 6%. Δηλαδή οι νέοι αυτοί, που συνεδριάζουν σήμερα, εκφράζουν το 6% των συνομηλίκων τους.

Και αρκετά με την κατήφεια που προκαλούν όλα αυτά. Ακολουθούν κάποιοι από τους λίγους λόγους που θα ήθελα νά’μαι στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες.

A week under the spirit of the music of Tom Waits 4-10 Μαρτίου στο La Soiree de Votanique. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Στις 8 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη μια διαφορετική γιορτή της γυναίκας με παρουσίαση βιβλίου που θα’θελα πολύ να διαβάσω. Λεπτομέρειες εδώ.

Τέλος, μου λείπουν πολλά. Πολλά. Και ακόμα πιο πολλά. Θα τα βρείς όλα εδώ.

bazinga-gif-sheldon-sheldon-cooper-the-big-bang-theory-Favim.com-233543

Μασάλια = Κουτσομπολιά, συζητήσεις χωρίς θέμα, απλά κουβέντα να γίνεται, συνηθίζεται στην Β. Ελλάδα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Πες το και στους φίλους σου!

Facebook Twitter More...

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 509 other followers

Αρχείο

Creative Commons

Άδεια Creative Commons
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under Creative Commons .
%d bloggers like this: